Munkatársaink

 

Tóth Ilona

Tóth Ilona

ügyvezető

Cégvezetőként arra törekszem, hogy felgyorsult világunkban olyan vállalkozásokkal dolgozhassak együtt, akik időt szentelnek a közösségformálásnak és másokkal is megosztják tudásukat és emellett még arra is marad energiájuk, hogy empatikus, érző emberek legyenek.

Hiszem azt, hogy egy vállalkozás attitűdváltás nélkül hosszútávon nem tud eredményeket elérni egy olyan üzleti világban, ahol gyorsan kell reagálni a piac változásaira, ezért munkavállalóit is fel kell vérteznie a változások „pozitív” megélésére. 14 évig dolgoztam a médiában, ezért trénerként az „énmárka” építésével és a médiaszereplésre  való felkészítéssel is foglalkozom.

Nyelvtanárként, az interkulturális kommunikáció megismerését és megértését izgalmas témának tartom. Tréningjeimbe beépítettem személyes tapasztalataimat, amelyeket utazásaim során összegyűjtöttem. Orosz nyelven is tartok tréningeket. Másfél évig pedagógusoknak tartottam készségfejlesztő tréningeket a pedagógus életpálya modell program keretében.

Dr. Bencz Zoltán

Dr. Bencz Zoltán

fejlesztési vezető

Az elméleti tudás gyakorlati alkalmazása foglalkoztat leginkább. A legújabb vezetői irodalom steril tudása hogyan fordul át a hétköznapok gyakorlatává? És továbbmenve: mitől lesz a változás tartós és a szervezetek számára jól mérhető? Ez a munkahelyi és a magánéletben is egyre gyakrabban felmerülő kérdés abban a világban, amelyik gyorsan változik, bizonytalan és összetett.

Gyógyszerkutatóként, majd számítógépes előrejelző programokat fejlesztő vezetőként és később multinacionális környezetben közép - és felsővezetőként arra törekedtem, hogy olyan csapatokat vezessek, amelyek maguk is ilyen új tudás előállítására és gyakorlatba ültetésére képesek.

Ebben a tekintetben egy képzés résztvevőivel is hasonló utat járunk be: a képzés során együtt jutunk el a megértés és az ismeretek gyakorlati alkalmazásának magasabb szintjére, amely sikerélményt és mérhető eredményeket hoz. Fejlesztési vezetőként erre a folyamatra hívom meg Önöket.

Szentesi Zoltán

Szentesi Zoltán

partner, tanácsadó, tréner, coach

Hiszem, hogy minden ember képes a fejlődésre. Megközelítésem szerint minden változást megelőz egy kísérlet, amely valamely megjelenő igényünk kielégítését célozza. Ez a kísérlet bátorságot, eltökéltséget és a félelmeinkkel való szembe nézést kíván meg tőlünk. Után jön a reflexió fázisa, amikor áttekintjük a kísérlet ránk és a környezetre gyakorolt hatását. Végül jön a változás, ha tényleg akarjuk. És kezdődik a ciklus újra és újra. Közben folyamatosan megélünk minden pillanatot, ahol a cél csak egy állomás. Nem tudunk hibázni csak tanulni és fejlődni!

Végzettségem szerint gépészmérnök és közgazdász vagyok. Az elmúlt 20 évben multinacionális vállalati környezetben tevékenykedtem. Legutóbbi munkahelyemen első számú cégvezetőként, gyárigazgatóként igyekeztem magamból és a munkatársakból kihozni a bennünk lakozó tehetséget és teljesítményt is természetesen.

Megtanultam, hogy Vezetőnek lenni nem kiváltság. Vezetőnek lenni felelősség és elköteleződés a szervezetet működtető emberek iránt. Hitem szerint a vezető az emberei által lesz eredményes. Ezért a legfontosabb feladata a munkatársak motiválása és személyes fejlődésük támogatása.

Tajti János

Tajti János

partner, tanácsadó, coach, tréner

A világ egyik legszebb hivatása az enyém, előhozni valakiből a tudása legjavát, közösen megélni sok pozitív élményt. Örülni valakivel a sikerének, amelyhez hozzájárulhattam.

Kell ennél több?
Azt gondolom, hogy nincs szebb dolog, mint valakit hozzásegíteni a tudáshoz, rávezetni a saját élményéből fakadó gazdagodásra. Megtapasztalni, és látni azt az élményt, amikor megjelenik a -„Most már értem!” kifejezés az arcán. Immár 7 éve ez ad nekem örömöt és kitartást coachként és trénerként is.

Sportolói múltamból is tudom, mit jelent küzdeni egy sikerért, mi kell ahhoz, hogy el tudjam érni a céljaimat, meg tudjam valósítani álmaimat. Azért dolgozom, hogy elő tudjam hozni másokból a bennük rejlő tudást és képességeket.

Több mint 30 év munkatapasztalatom van a gazdasági élet több területén. Tanárként, beosztottként, cégvezetőként mindig emberekkel foglalkoztam, fejlesztettem, motiváltam munkatársaimat.